Rory McIlroy sulkee Deal On FedEx Cup, Gets kahdeksan kuva Payday

Anonim

Sunnuntaina Rory McIlroy järjesti eeppisen comebackin PGA Tour Championshipin voittamiseksi Atlantassa. Vielä tärkeämpää on se, että voitto sinetöi voitonsa FedEx Cupista - PGA: n kauden pitkistä pisteistä. FedEx Cupin voittaminen on yksi korkeimmista golfkentistä.

Pohjois-irlantilainen löysi itsensä kolmella laukauksella, joilla on vain kolme reikää ennen kuin lyö ikoni-kotka 137-metristä ulos pitämään itsensä pelissä. Hän upposi linnunlaulua lopulliseen reikään, kun hän lopetti kierroksen 64-kerroksella.

Ryan Moorella ja Kevin Chappelilla oli jokaisen linnunpätkä viimeisen reiän voittoon, ja molemmat menettivät.

Sitten lopulta neljä pitkän pudotusreiän jälkeen McIlroy löi viisitoista jalka-lintupöytää reikään 16 voittaakseen ottelun ja samalla kotiin FedEx Cupin.

(Sam Greenwood / Getty Images)

Dustin Johnson ohjasi oman kohtalonsa tulossa turnaukseen. Jos hän olisi pystynyt vetämään voiton, hän olisi voittanut FedEx Cupin. Hän olisi myös voittanut Cupin, kun Moore tai Chappel pystyivät lopettamaan McIlroyn. Se ei kuitenkaan ollut hänen päivä, kun hän tuli pois kolmesta yli 73-vuotiaasta ja menetti otteensa FedEx Cupista.

Ennen syyskuussa McIlroyilla ei ollut yhtä voittoa kaikkina vuodenaikoina. Hän pystyi viemään kotiin Deutsche Bankin mestaruuskisat kolme viikkoa sitten, ja sitten Tour-mestaruus sunnuntaina. Vain muutama kuukausi sitten hän hävisi USA: n PGA-mestaruuden leikkauksen, joka antoi epäilyksensä kaudestaan.

"Tunnen, että peli on todella tulossa oikeaan aikaan ja kaksi viimeisen kolmen voittoa tuntuu olevan melko kiva", McIlroy sanoi.

Voit sanoa tuon uudestaan.

Voitti Tour-mestaruuden, hän otti kotiin 1,53 miljoonaa dollaria palkintosäkki. Mutta vielä suurempi on 10 miljoonaa dollaria että hän voitti FedEx Cupin voiton sinetöimiseksi. Tämä tekee 11,53 miljoonaa dollaria palkkapäivä!

Ei huono kaverille, joka ei voinut voittaa vasta kolme viikkoa sitten.