Tommy Fleetwood voitti 154 000 dollaria golf-turnauksessa, mutta se lähetettiin vääräksi Tommy Fleetwood

Anonim

Golfer Tommy Fleetwood on rullassa juuri nyt. Hän on sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon viidessä 14 tapahtumasta, jotka hän on pelannut tänä vuonna ansaitaen yli 3 miljoonaa dollaria prosessissa. Hän jäi jäämään toiselle sijalle kymmenen parhaan joukkoon Open-kilpailussa heinäkuussa, laskeutuen 12. sijalle. Tästä huolimatta 12. sija oli riittävän hyvä 154,480 dollarin tarkistuksen yhteydessä.

Paitsi että Euroopan Tour lähetti rahat toiseen Tommy Fleetwoodiin.

Tommy Fleetwood, golfaaja, on brittiläinen ja pelaa eurooppalaisella kierroksella. Tom Fleetwood, mies, joka sai rahat, on amerikkalainen ja opettaa golfia Floridassa.

Richard Heathcote / Getty Images

Kuitenkin Tom Fleetwood oli aiemmin kilpailtu Challenge Tour -tapahtumissa Euroopassa. Hänen tiedot olivat mukana PGA: n ja European Tourin kanssa. Kiitos "virallisesta virheestä", hän voi lyhyesti sanoa, että hän voitti yli 150 000 dollaria golf-turnauksesta.

Opettajan ystävä Greg Thorner oli läsnä, kun hänen kaverinsa huomasi virheen. Thorner lähetti tweetoidun kuvan pankkitilistä ja voitoista. Saapuessaan puhelimeen pankkiinsa, amerikkalainen Fleetwood pystyi saamaan kaiken selvitetyksi.

Ei vitsiä, ystäväni sai Tommy Fleetwoodin Open Championshipin voitot pankkitilillään viime viikonloppuna! Heillä on sama nimi ja hän oli PGA-pro, mutta silti, miten tämä tapahtuu? Hän ei usko häntä, ennen kuin näin sen … hyvä, hän on rehellinen kaveri! pic.twitter.com/bE534xfYDV

- # Break30 Golf Short Game School (@GregThornerGolf) 8. elokuuta 2018

Kuten Thorner sanoi tweetissään, onneksi hänen ystävänsä on rehellinen kaveri. Euroopan Fleetwood on edelleen kiertueella eikä ole kiinnittänyt paljon huomiota hänen voittoihinsa.

"En edes tiedä, oliko minulle maksettu tai ei, koska en todellakaan näytä", hän sanoi. "Se näyttää aika aito, ja he katsovat sitä, ja olen varma, että heistä tulee melko huono asia. Se on hauska tarina."

Fleetwoodin raha lopulta teki sen oikeaan paikkaan, joten tämä tarina on onnellinen loppu. Mutta se on hyvä muistutus tarkistaa pankkitilisi säännöllisesti - varsinkin jos olet odottanut kuusikuvallista talletusta.